IDDI
Diamantgereedschap

DiamantzagenDe diamantgereedschappen met de classificatie 'basic' zijn voorbestemd voor gebruik in de thuiswerkplaats. De hoogwaardige gesinterde kwaliteitsgereedschappen zijn ideaal voor middelgrote snijwerkzaamheden en worden, dankzij hun efficiënte en slanke werkmethode, gekenmerkt door een goede standtijd. Als u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitverhouding in het low budget-assortiment, zult u zeer tevreden zijn met de basic-producten. 

Voor middelgrote en grote werken adviseren wij onze diamantgereedschappen van standaardklasse. De standaard diamantgereedschappen zijn vooral populair bij ambachtslieden vanwege hun hoge kwaliteitsnormen. Onze producten in deze klasse tonen op indrukwekkende wijze aan dat professionele kwaliteit ook beschikbaar is tegen een betaalbare prijs.

De diamantgereedschappen in het premiumsegment zijn lasergelast en daarom ook uitstekend geschikt voor professioneel continu gebruik. Professionele gebruikers waarderen vooral de indrukwekkende strakheid en lange standtijd. Deze zorgen voor de beste prestaties in veeleisende projecten en zorgen voor een hoge productiviteit.

De super premium diamantgereedschappen ronden ons productportfolio aan de bovenkant af en voldoen aan de hoogste normen voor snijkant en levensduur van het gereedschap. De lasergelaste segmenten hebben een indrukwekkend hoge diamantdichtheid en kwaliteit - ze kunnen zelfs de hoogste belastingen weerstaan en staan innovatieve gebruikersconcepten toe voor de beste prestaties. Het Super Premium-segment is bedoeld voor veeleisende professionele gebruikers die geen concessies willen doen aan kwaliteit.

TEGELS
STEEN - HARDE MATERIALENBETON - UNIVERSEELASFALT - ABRASIEVE MATERIALENSPECIALS 
E-mailen
Map