IDDI
Diamantgereedschap

Power Cutter 

Het zaagblad voor al het dakwerk
Veilig all-round zaagblad, EN 13236

De Power Cutter is het ideale zaagblad voor alle dakrenovatiewerkzaamheden en maakt daarom deel uit van de basisuitrusting voor alle werkzaamheden op het dak. Wordt gebruikt op haakse slijpmachines of doorslijpers, scheidt het op betrouwbare wijze hout, bitumen, dakleer, dakpannen en kunststof buizen.

Zelfs houten latten met spijkers en wortels van bomen kunnen moeiteloos worden gesneden. Het diamantslijpwiel maakt het werken op het dak eenvoudiger: het is een combischijf die tijdrovende gereedschapswissels bespaart – en dus tijd, geld en moeite.

Met de Power Cutter houdt IDDI het risico op letsel bij het werken met de snijschijf zo laag mogelijk, omdat er geen hardmetalen clusters nodig zijn. Het is een speciaal voor dakrenovatie ontwikkelde snijschijf die voldoet aan de veiligheidsnorm EN 13236 – en daarmee een uitstekende gebruikersveiligheid garandeert ten opzichte van hardmetalen segmenten. De Power Cutter is verkrijgbaar in de maten 115, 125, 230 en 350 mm.Heeft u vragen of ontvangt u graag een offerte voor dit zaagblad klik dan 'hier' voor een aanvraag per mail

 
E-mailen
Map